Constructora Calaf ha llevado a cabo las obras de la escuela de Sant Llàtzer de Tortosa. Con su finalización, ha sido posible el inicio del nuevo curso escolar, según publicaba el Diario de Tarragona el pasado 15 de septiembre de 2014, primer día del nuevo curso escolar (edición en catalán):

«Entra en funcionament la reivindicada nova escola de Sant Llàtzer de Tortosa.

El centre acull 69 alumnes dels tres cursos d’infantil i rep aquest dimarts 180 estudiants de secundària per descongestionar les instal·lacions de l’Institut Cristòfol Despuig.

Després de 20 anys de tràmits i reivindicacions veïnals, el Departament d’Ensenyament ha obert les portes de la nova escola del barri tortosí de Sant Llàtzer aquest dilluns al matí amb l’inici del curs. El grup de 69 alumnes dels tres cursos d’infantil han estrenat les dependències, que a partir d’aquest dimarts seran ocupades també per 180 alumnes de primer i segon de secundària de l’Institut Cristòfol Despuig. L’extensió ha de permetre descongestionar les actuals instal·lacions provisionals de l’edifici Betània, segons l’Ajuntament. Les obres de la nova escola s’han allargat durant els dos últims anys, durant els quals els alumnes es van ubicar en barracons prefabricats en una zona pròxima.

En una visita institucional en motiu de la seva entrada en funcionament, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, s’ha esforçat a destacar el treball «intens» del consistori durant les últimes setmanes per urbanitzar la zona i els seus accessos, a més de recordar que la construcció de l’escola s’ha executat en un «context econòmic i financer fens fàcil per a la Generalitat». El centre ha costat 6,4 milions d’euros, mobiliari a banda, segons el Departament d’Ensenyament.»

ACN – Publicado: 19:30 – 09/15/2014

Descubre más noticias y actualidad del sector en nuestro blog, o visita la web para más información.