Avís legal

www.calafconstructora.com és un domini registrat i en propietat de Calaf Constructora (CONSTRUCTORA DE CALAF, SAU).

La marca Calaf Constructora i el seu logotip són marques registrades per la OEPM i en propietat de Calaf Constructora (CONSTRUCTORA DE CALAF, SAU).

En compliment d’allò disposat al Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens faciliti seran tractades de manera confidencial i incorporades a fitxers automatitzats titularitat de Calaf Constructora (CONSTRUCTORA DE CALAF, SAU), per a l’eficaç gestió de la seva petició i amb la finalitat de facilitar-li informació sobre els productes i serveis que comercialitza aquesta empresa i sobre les millores d’aquest lloc Web. 

Per a navegar per www.calafconstructora.com no necessita subministrar cap dada personal. Pot, per tant, fer una visita totalment anònima.

Els preus indicats en cada producte/servei poden patir variacions sense previ avís, informi’s per a confirmar que els preus són correctes.

LINKS

El present lloc web inclou hipervincles (“links”) que li permeten traslladar-se a altres pàgines o llocs web. www.calafconstructora.com no assumeix cap responsabilitat pel que fa a la política de protecció de dades que podria haver-se adoptat en els mateixos, aconsellant als usuaris que indaguin el contingut de la mateixa. En qualsevol cas, els usuaris són plenament conscients de que el present Reglament s’aplica únicament i exclusiva a la informació recollida en el present lloc web. 

Dades fiscals

  • CONSTRUCTORA DE CALAF, S.A.U.
  • Carretera de Manresa, 50-60
  • Calaf – C.P. 08280 (Barcelona – Espanya)
  • C.I.F.: A08153900
  • E-mail: rgpd@calafgrup.com
  • Tel. Espanya: +34 93 868 0306