Ens plau comunicar que aquest dimarts dia 20 de novembre, la Generalitat de Catalunya ha guardonat Constructora Calaf amb la Placa al Treball President Macià 2012, juntament amb altres empreses i empresaris de diversos sectors. Aquest guardó és en reconeixement als treballadors i l’empresa pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l’impuls de l’economia catalana des de l’any 1964.

Segons va publicar la web de la Generalitat de Catalunya: “El Govern reconeix els mèrits laborals de 14 persones i 6 empreses amb les medalles i plaques al treball President Macià 2012. Són un reconeixement als treballadors, empreses i entitats que s’han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball”.

“Constructora Calaf (Barcelona) –

Fundada l’any 1964, Constructora Calaf és una empresa familiar que des dels seus inicis ha estat capaç d’adaptar-se a les necessitats canviants del sector de la construcció. En l’actualitat l’activitat de la constructora està complertament diversificada, col·labora també en el Postgrau sobre integració de sistemes de gestió que imparteix imparteix el Centre Tecnològic de Manresa de la Fundació Politècnica de Catalunya. D’altra banda, remarcar la seva presència en nombroses associacions empresarials d’àmbit comarcal, autonòmic i estatal de caràcter específic i multisectorial, entre les quals destaquen la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya, el Gremi de Constructors d’Obres, o l’Associació de Promotors i Constructors de Catalunya.”

Descobreix més noticies i actualitat del sector al nostre blog, o visita la web per a més informació.