Nou propòsit de Calaf Constructora

Calaf Constructora és una empresa familiar amb una experiència de més de 50 anys especialitzada en el sector de la construcció. La seu central de l’empresa està situada a Calaf (L’Anoia, Barcelona) i disposa d’una planta d’oficines a Sant Just Desvern, així com una oficina a Igualada.

Fundada l’any 1964, destaca per tres pilars fonamentals; una alta qualitat d’execució, una forta base tecnològica  i un elevat compromís social i amb el medi ambient, oferint una adaptació ràpida i complerta envers les necessitats dels clients i l’evolució constant del mercat actual.

Algunes de les seves obres industrialitzades més notòries són l’edifici hospitalari polivalent Pere Virgili i el projecte APROP, un conjunt d’edificis habitatges socials de l’Ajuntament de Barcelona.

El desenvolupament tecnològic i l’especialització són factors estratègics en l’aportació de valor de Calaf Constructora. Per aquest motiu, la companyia disposa dels recursos tècnics i professionals necessaris per respondre a qualsevol repte constructiu.

El seu objectiu principal com a empresa recau en oferir el més alt nivell de servei, d’enginyeria i construcció, buscant l’excel·lència en l’execució i la qualitat de cada projecte, posicionant així l’empresa com a constructora referent dins del mercat públic i privat.

Apostant per oferir la millor solució tècnica del sector, desenvolupen renovacions constants pel que fa als procediments i equips tecnològics de disseny, seguiment i control. Treballen amb l’anomenada metodologia BIM, que destaca per centralitzar tota la informació en un únic model, creat de manera col·laborativa per tots els agents involucrats, des de la fase de desenvolupament fins a la d’execució. A més, també compten amb la metodologia LEAN, la qual permet detectar possibles inconvenients i actuar de manera ràpida i efectiva per garantir una producció i qualitat òptimes. La constant innovació d’aquests sistemes els permet optimitzar al màxim els costos i els temps de construcció.

A més a més, una de les particularitats que els defineix és la seva I+D+I; l’empresa disposa d’un departament tècnic amb professionals que dirigeixen l’estudi, el desenvolupament, i l’execució de projectes que optimitzen així la seva qualitat, cost i termini.

El Grup defineix la construcció com: “una palanca per vertebrar millor la societat, respectant el medi ambient i innovant amb la implementació de metodologies i criteris constructius que aporten flexibilitat, eficiència i seguretat, amb la intenció de generar valor econòmic i social.”

Per tant, sobre els seus valors corporatius de simplicitat, flexibilitat, rigor, enginy, esforç i solvència s’hi afegeix la responsabilitat i el compromís amb la societat i el medi ambient, d’on sorgeix la implementació del nou propòsit de Calaf Constructora:


“Construïm diferent per canviar la societat on vivim”

Propòsit que pretén transmetre aquesta voluntat de desenvolupar i fer créixer un model de negoci responsable, sostenible, honest i transparent, basat en una forma de construir respectuosa amb el medi ambient i amb tots els treballadors, col·laboradors i clients, per així afavorir un canvi que beneficiï l’entorn i la societat on treballa.