Calaf Constructora ha estat present a la inauguració el passat divendres 22 de Juliol del nou crematori d’Igualada, ubicat al parc Cementiri Nou. Aquesta obra, realitzada per Calaf Constructora i dissenyada per l’arquitecte Carme Pinós, s’integra en un conjunt arquitectònic mundialment reconegut i que van projectar conjuntament als anys 80 els dos arquitectes, la Carme i l’Enric Miralles. La seva particularitat rau en què s’allunya de la concepció de cementiris tradicionals, volent assemblar un parc per passejar.

A l’acte inaugural hi han assistit el conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i l’alcalde d’Igualada Marc Castells. Per part de Calaf Constructora han estat presents en Xavier Pujol, president i Joan Pujol, gerent.

Les noves instal·lacions del crematori inclouen diverses dependències per respectar la intimitat dels familiars. Calaf Constructora ha dut a terme tant l’obra del crematori, propietat de Funerària Anoia, així  com l’enjardinament de la capella del cementiri nou i la urbanització exterior del crematori correponents a l’Ajuntament d’Igualada.